HTML

Viszlát budapest

2012.04.01. 10:08 firka-river

Viszlát!

Megyek gólyákat nézegetni,vízillatot vételezni,lelkesen és dolgosan élni.A többit +meghagyom nektek!Csak így tovább!!

Alaptézis?Mi mind egy nagy család vagyunk,de sokan és sokféleképpen gondolkodunk.Amit megtehetünk,mert ettől sem jobbak sem szebbek nem leszünk.csak mások!ha a másságért utálsz,megvetsz és kirekesztesz,nem vagy ember.Azt ennyi!"+Szeress feltételek nélkül!"+"Ne siránkozzanak,dolgozzanak keményen és optimizmussal telve,az élet nem egyszerű."(de gyönyörűűű D:)"Dobd el a társadalom által rád aggatott címkéket,és kezedben a titkok!"+A szentháromság benned is megvan,majd ha erre rájössz akkor megérted mi az ego,az én és a test.És megérted a miérteket is.+" Több dolgok vannak földön és égen,..., mintsem bölcselmetek. Álmodni képes."D:)Képes Vagy?

+" érzéseket nem lehet gyártani, csakis kifejezni."

„Nem a tudat tartalma változik, hanem maga a tudat.”

+!!A megvilágosodás annak a megértése, hogy nincs hová menni, nincs mit tenni, és nem is kell semmivé lenni - kivéve azt, pontosan azt, AKI EBBEN A PILLANATBAN VAGY.
Úton vagy a seholba.
A menny - ahogy nevezed - nincs sehol. Sehol MÁSUTT. A MENNY ITT VAN."

Közélet:

Kedves KDNP gondolkodni kellene a koalíció felrúgásán!Ha sikerül jó és ütős pártprogit összehozni( a bibliából pl.)Botonddal bent lesztek a parlamentben.Már ha sikerül erkölcsileg is felküzdenetek magatokat!Ez lesz igazán nehéz!!Sok sikert!

+"Köszönöm a ropit, a többiről inkább nem beszélek!"

++

 

A Remete

A remete visszavonul a társadalomtól, igyekszik önmagában megtalálni lelki békéjét.(megtalálta!!) Leszámol az illúziókkal, önuralomra és tiszta ítélőképességre tesz szert. Életében megtalálja a bölcsességet, a megvilágosodást.

A Szeretők

A szeretők megértik a szeretet fontosságát létünkben, átérzik, hogy a szeretet vezet a teljességhez. Igyekeznek összeolvadni, eggyé válni a mindenséggel. Ők azok, akik szabadon, teljes szívükből hoznak döntéseket.

A Csillag

A csillag összeolvad a pillanattal. Mindent megtesz az univerzum titkainak teljes megismeréséért. Reményekkel teli, és reményei mindig a valóság talaján gyökereznek.

Az Univerzum

Az univerzum emberének a Mindent Rendező Elv ad hathatós segítséget, hogy másik feladatát hangsúlyosabban végrehajtsa. Ez az ember a feladatait olyan módon tudja végrehajtani, hogy az sok ember életére is hatással lesz.

+++

A végső tudásról szólván -vagyis hogy Teremtőként ismerd meg magad-, nem tudod Teremtőként megtapasztalni önmagad, amíg nem teremtesz. És nem tudod megteremteni az Énedet addig, amíg nem teszed magad MEGTEREMTETLENNÉ. Bizonyos értelemben először "ne legyél", azért, hogy aztán létezhess.
Persze nincs rá módod, hogy ne az legyél, aki és ami vagy - természetesen az vagy (tiszta, alkotó szellem), mindig is az voltál és mindig is az leszel. Így aztán az egyetlen alkalmas tetthez folyamodtál: ELFELEJTETTED MAGADDAL azt, Aki Valójában Vagy.
A fizikai világmindenségbe lépéssel lemondtál arról, hogy emlékezz önmagadra. Ezáltal lehetővé válik, hogy a VÁLASZTÁSOD alapján legyél az, Aki Vagy.
A választás művelete teszi lehetővé, hogy MEGVÁLASZD a léted, hogy megtapasztald önmagad, mint teljes mértékben szabadon választott lényt -aki , a dolog természetéből fakadóan Isten maga. Felvetődik persze a kérdés, hogyan is dönthetnél valami felől, amin kívül nincs is választás? Mert bizony, lehetetlen, hogy NE legyél a gyermekem, akármilyen elszántan igyekszel is - viszont ELFELEJTHETED.
Mindig is az isteni egész, isteni része voltál, vagy és leszel. Ezért nevezem EMLÉKEZÉSNEK az egyesülés tettét, a visszatérést Istenhez. Mert végső soron mégiscsak te határozol úgy, hogy emlékezz arra, Aki Valójában Vagy, hogy a különböző részeid összekapcsolásával megtapasztald önmagad egészét - amiről már kiderült, hogy ÉN MAGAM VAGYOK. "

Ajánlott irodalom:

Neale Donald Walsch
BESZÉLGETÉSEK ISTENNEL

+"Minden csak hit"!!D:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr644353370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása